Beste Vleesrestaurant Amsterdam Noord

Welkom bij Vlees & Co Amsterdam, hét vleesrestaurant van Amsterdam-Noord met heerlijke vega en vegan gerechten.

 

In ons nieuwste restaurant met een fantastisch groot terras op het water kan je in een fijne ambiance genieten van mooie steaks. Onze chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen heeft het vlees een perfecte marmering en unieke ongeëvenaarde smaak.

 

Op onze menukaart staan verschillende vleesrassen, zoals Black Angus, Weiderund en Ocean Beef. Van ieder kiezen wij de beste delen, met als pronkstuk het originele Japanse Wagyu vlees. Naast de kaart hebben wij ook een wisselend Dry Aged assortiment. Vraag ons naar het actuele aanbod.

 

Een keertje geen vlees of ben je vegetarisch? Wij serveren ook geweldige vegetarische en veganistische gerechten.

 

amsterdam_feature_img1 (1) (1) (1)

& CO

amsterdam_featured_img5-min

Steakhouse Amsterdam

Lunch | Diner – Vlees & Co Amsterdam is dé plek voor een geweldige lunch en een heerlijk diner. Wij wisselen minstens vier keer per jaar onze kaart samen met de seizoenen om jou te blijven verrassen met onze heerlijke gerechten en fantastische smaken.

Restaurant Amsterdam Noord

Sunday bites – Een heerlijke lunch die naadloos overgaat in een borrel. Gezellig tafelen met je familie en vrienden, onder het genot van bites gebaseerd op de meest succesvolle gerechten van onze chef. Neem daarbij onze top wijnen en bieren, en je hebt je perfecte weekend invulling te pakken! Elke zondag tussen 12:00 en 17:00. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan alvast je tafel.

Bekijk hieronder onze actuele menukaarten:

groups

Bij ons kun je ook terecht als je iets wilt vieren in een besloten kring of een unieke locatie zoekt om in alle rust te vergaderen of een brainstormsessie te houden.

 

Eventueel openen wij onze deuren voor je op de dagen dat wij gesloten zijn. Wij staan voor je klaar en kijken ernaar uit om jouw ideeën en wensen verwezenlijken.

 

&

Events

ZO 10-04 Sunday Bites

Albert Molhof 1

1031 JK Amsterdam

amsterdam@vleesenco.nl

020 78 68 922

Openingstijden:

Ma en di gesloten

Wo t/m za 17:00 – 00:00

Zo 12:00 – 00:00

Ⓒ 2022 VLEES & CO ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN