Amsterdam

Vlees & Co Amsterdam

Beste Vleesrestaurant Amsterdam

Steakhouse Amsterdam – Welkom bij Vlees & Co Amsterdam, hét vleesrestaurant van Amsterdam-Noord.

In ons nieuwste restaurant met een fantastisch groot terras op het water kan je in een fijne ambiance genieten van de beste steaks. Onze chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen heeft het vlees een perfecte marmering en unieke ongeëvenaarde smaak.

Steak Amsterdam

Op onze menukaart staan verschillende vleesrassen, zoals USA Prime, Japans Wagyu en Schots Angus. Van ieder kiezen wij de beste delen, met als pronkstuk het originele Japanse Wagyu vlees. Naast de kaart hebben wij ook een wisselend Dry Aged assortiment. Vraag ons naar het actuele aanbod.

Een keertje geen vlees of ben je vegetarisch? Wij serveren ook geweldige vis en vega gerechten.

 

Japans Wagyu

Japans Wagyu is het meest delicate en exclusieve rundvlees ter wereld. Wagyu betekent letterlijk Japanse koe. De Wagyu koeien worden gehouden als een kudde zoogkoeien, waarvan de kalveren minimaal 9 maanden bij hun moeder lopen. Japans Wagyu is door zijn ultieme vetmarmering, boterzacht en extreem vol van smaak. Ze wordt niet voor niets de koningin van de steaks genoemd.

Instagram

Openingstijden

Dinsdag

Woensdag t/m Maandag

GESLOTEN

Vanaf 17:00 uur

Dinsdag: GESLOTEN

Woensdag t/m Maandag: Vanaf 17:00 uur

Adres

Vlees & Co Amsterdam
Albert Molhof 1
1031 JK Amsterdam

Contact

020 786 89 22
amsterdam@vleesenco.nl