Vlees & Co Arnhem

Steakhouse Arnhem – Welkom bij Vlees & Co, Arnhems enige echte steakhouse!

 

Onze chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen heeft het vlees een perfecte marmering en unieke ongeëvenaarde smaak. Dit gecombineerd met het grillen op de juiste temperatuur op onze zelf ontworpen houtskoolgrill zorgt ervoor dat wij met trots kunnen zeggen: Wij zijn het beste steakhouse van Arnhem en Gelderland.

 

Geen vleesliefhebber? Wij zorgen altijd dat wij een aantrekkelijk vegetarisch aanbod hebben.

Gezellig eten Nijmegen

& CO

IMG_7456 (1)
Diner & Co

Vlees & Co Arnhem is dé plek voor een heerijk diner. Wij wisselen minstens vier keer per jaar onze kaart samen met de seizoenen om jou te blijven verrassen met onze culinaire gerechten en fantastische smaken. Op onze menukaart staan verschillende vleesrassen, zoals Creekstone Black Angus, Weiderund en Hilton. Van ieder kiezen wij de beste delen, met als pronkstuk het originele Japanse Wagyu vlees. Naast de kaart hebben wij ook een wisselend Dry Aged assortiment. Vraag ons naar het actuele aanbod.

Bij ons vind je het grootste assortiment topklasse steaks van Arnhem en omstreken!

Wijnen | Bieren | Cocktails

Wil je de smaak van een goed stuk vlees verlengen? Wij hebben heerlijke wijnen. Elke wijn is stuk voor stuk een perfecte aanvulling voor bij onze gerechten. Liever een bier of een cocktail? Wij serveren verschillende stijlen bier en heerlijke cocktails.

Bieren

Op onze bierkaart staan verschillende stijlen bier met elk een uitgesproken karakter. Wij serveren ook een aantal lokalen bieren, natuurlijk geselecteerd op hun uitgesproken smaak.

 

Wij houden van een beetje eigenwijs en net anders.

 

Probeer ook eens ons eigen Vlees & Co Saison bier!

&

Cocktails

Klassiekers zoals een Gin & Tonic en Moscow Mule zijn heerlijk om je avond mee te beginnen. Geniet tijdens het eten van een wijn of bier en sluit je avond af met één van onze After Dinner cocktails.

 

Zin in een cocktail die niet op de kaart staat? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

 

Ⓒ 2022 VLEES & CO ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN