Vlees & Co Nijmegen

Welkom bij Vlees & Co, Nijmeegs enige echte steakhouse!


In ons restaurant met een fantastische groenbeleving kan je in een luxueuze ambiance genieten van mooie steaks. Onze chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen heeft het vlees een perfecte marmering en unieke ongeëvenaarde smaak.


Op onze menukaart staan verschillende vleesrassen, zoals Black Angus, Weiderund én Japans Wagyu. Wij kiezen de beste delen en bereiden het vlees op een houtskoolgrill. Naast geweldige steaks, serveren wij ook vegetarische gerechten.


Reserveer je tafel en laat je verrassen!

nijmegen_feat1
amsterdam_vacatures_subpage

Steakhouse Nijmegen

Vlees & Co Nijmegen is dé plek voor een heerlijk diner. Culinaire gerechten, topkwaliteit vlees en vakkundig personeel. Wij zijn van mening dat wanneer je kiest om vlees te eten, dit een top ervaring moet zijn. Daarom werken wij uitsluitend samen met de beste leveraniers die runderrassen selecteren op duurzaamheid, kwaliteit en dierenwelzijn.

Dry Aged

Dry ageing, oftewel het rijpen van vlees met de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie, zorgt voor een nog intensere smaak van je vlees doordat het vochtpercentage in het vlees tot wel 30% afneemt..

Ga bijvoorbeeld voor de Ribeye of T-Bone steak óf vraag ons naar het wisselend dry aged.

 

Bekijk hier ons menu:

Van Welderenstraat 105

6511 MG Nijmegen

nijmegen@vleesenco.nl

024 20 68 973

Openingstijden:

Ma t/m wo gesloten

Do t/m zo 17:00 – 00:00

Ⓒ 2022 VLEES & CO ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN