Nijmegen

Vlees & Co Nijmegen

Steakhouse Nijmegen

Vlees & Co Nijmegen is dé plek voor een heerlijk diner. Culinaire gerechten, topkwaliteit vlees en vakkundig personeel. Wij zijn van mening dat wanneer je kiest om vlees te eten, dit een topervaring moet zijn. Daarom werken wij uitsluitend samen met de beste leveranciers die runderrassen selecteren op duurzaamheid, kwaliteit en dierenwelzijn.

Beste Steak Nijmegen

Ben je in Nijmegen op zoek naar een uitstekend steakhouse? Bij Vlees & Co Nijmegen staan we klaar om je culinaire gerechten en de beste steaks te serveren. Op onze menukaart staan kleurrijke voorgerechten, verschillende prime steaks en favoriete nagerechten.

Beste Vleesrestaurant Nijmegen

Ontdek en proef al onze steaks met liefde bereid van de houtskoolgrill. We hebben een groot team met veel kennis over het vlees, zijn Woensdag t/m Maandag geopend en kijken ernaar uit om je te voorzien van een geweldige avond.

 

Japans Wagyu

Japans Wagyu is het meest delicate en exclusieve rundvlees ter wereld. Wagyu betekent letterlijk Japanse koe. De Wagyu koeien worden gehouden als een kudde zoogkoeien, waarvan de kalveren minimaal 9 maanden bij hun moeder lopen. Japans Wagyu is door zijn ultieme vetmarmering, boterzacht en extreem vol van smaak. Ze wordt niet voor niets de koningin van de steaks genoemd.

Instagram

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

Vanaf 17:00 uur

Maandag t/m Zondag: Vanaf 17:00 uur

 

Adres

Vlees & Co Nijmegen
Kelfkensbos 32
6511 TB Nijmegen

Contact

024 206 89 73
nijmegen@vleesenco.nl