Beste restaurant Nijmegen

Restaurant Nijmegen – Welkom bij Vlees & Co, Nijmeegs enige echte steakhouse!

 

In ons restaurant met een fantastische groenbeleving kan je in een luxueuze ambiance genieten van mooie steaks. Onze chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen heeft het vlees een perfecte marmering en unieke ongeëvenaarde smaak.

 

Op onze menukaart staan verschillende vleesrassen, zoals Creekstone Black Angus, Weiderund én Japans Wagyu. Wij kiezen de beste delen en bereiden het vlees op een houtskoolgrill. Naast geweldige steaks, serveren wij ook vegetarische gerechten.

Reserveer je tafel en laat je verrassen!

VC Nij intro
VC Nij steakhouse kop

Steakhouse Nijmegen

Vlees & Co Nijmegen is dé plek voor een heerlijk diner. Culinaire gerechten, topkwaliteit vlees en vakkundig personeel. Wij zijn van mening dat wanneer je kiest om vlees te eten, dit een topervaring moet zijn. Daarom werken wij uitsluitend samen met de beste leveraniers die runderrassen selecteren op duurzaamheid, kwaliteit en dierenwelzijn.

 

Beste Steak Nijmegen

Ben je in Nijmegen op zoek naar een uitstekend steakhouse? Bij Vlees & Co Nijmegen staan we klaar om je culinaire gerechten en de beste steaks te serveren. Op onze menukaart staan kleurrijke voorgerechten, verschillende prime steaks en favoriete nagerechten.

 

Ontdek en proef al onze steaks met liefde bereid van de houtskoolgrill. We hebben een groot team met veel kennis over het vlees, zijn donderdag t/m zondag geopend en kijken ernaar uit om je te voorzien van een geweldige avond.

 

Beste Vleesrestaurant Nijmegen

Ben je in Nijmegen op zoek naar een uitstekend steakhouse? Bij Vlees & Co Nijmegen staan we klaar om je culinaire gerechten en de beste steaks te serveren. Op onze menukaart staan kleurrijke voorgerechten, verschillende prime steaks en favoriete nagerechten. Ontdek en proef al onze steaks met liefde bereid van de houtskoolgrill. We hebben een groot team met veel kennis over het vlees, zijn van donderdag t/m zondag geopend en kijken ernaar uit om je te voorzien van een geweldige avond.

Dry Aged

Dry ageing, oftewel het rijpen van vlees met de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie, zorgt voor een nog intensere smaak van je vlees doordat het vochtpercentage in het vlees tot wel 30% afneemt.

Ga bijvoorbeeld voor de Ribeye of Côte de Boeuf óf vraag ons naar het wisselend dry aged.

Meest doorzoekbare termen

 

Zakelijk dineren in Nijmegen
Beste vleesrestaurant Nijmegen
Steakhouse Nijmegen
Beste Steak Nijmegen
Steak Nijmegen
Beste restaurant Nijmegen
Beste restaurant Nijmegen

 

Verken andere services

Steakhouse Amsterdam

Mooiste Terras Van Amsterdam

Wagyu eten in Nijmegen

 

Zakelijk Dineren in Nijmegen

Bekijk hier ons menu:

Ⓒ 2023 VLEES & CO ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN