Arnhem

Vlees & Co Arnhem

Arnhems enige echte Steakhouse

Sinds onze opening in 2015 staan wij voor het allerbeste vlees van de houtskoolgrill.
Vanaf dag 1 weten onze gasten uit Arnhem en ver daarbuiten ons vlees te waarderen.
Wij willen onze passie voor het perfecte rundvlees met jou delen met een unieke beleving in het beste steakhouse van Nederland! Daarom werken we samen met de beste leveranciers en selecteren we de mooiste rassen. Met trots zijn we zelfs officieel partner van de World Steak Challenge!

Op onze steeds wisselende kaart vind je de beste vleesrassen. Van duurzaam gefokt grasgevoerd Nederlands rundvlees tot de meest unieke vleessoorten zoals Amerikaans Black Angus, Australische Wagyu en Japans A5 Wagyu. Om de pure sensatie compleet te maken, serveren wij ons vlees met de beste ingrediënten afkomstig van lokale ondernemers. Onze Vlees & Co collega’s hebben kennis van zaken. Ze geven je met plezier een goed advies en serveren bijpassende wijnen, goede bieren en heerlijke cocktails.

Wij doen er alles aan om je een unieke avond te bieden, voel je welkom! En omdat wij graag het beste steakhouse van Arnhem (en Nederland te zijn én te blijven), waarderen wij het zeer als je ons laat weten hoe jouw ervaring bij ons was!

Reserveren

Wil je ook komen genieten van het beste vlees van Arnhem en omstreken?

Reserveer dan nu snel jouw tafel!

Wil je met een groter gezelschap bij ons komen eten? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Japans Wagyu

Japans Wagyu is het meest delicate en exclusieve rundvlees ter wereld. Wagyu betekent letterlijk Japanse koe. De Wagyu koeien worden gehouden als een kudde zoogkoeien, waarvan de kalveren minimaal 9 maanden bij hun moeder lopen. Japans Wagyu is door zijn ultieme vetmarmering, boterzacht en extreem vol van smaak. Ze wordt niet voor niets de koningin van de steaks genoemd.

Instagram

Openingstijden

Maandag t/m zondag

Vanaf 17:00 uur

Maandag t/m zondag : Vanaf 17:00 uur

Adres

Vlees & Co Arnhem
Nieuwe Plein 22a
6811 KR Arnhem

Contact

026 702 4010
arnhem@vleesenco.nl