Beste Vleesrestaurant Amsterdam

Steakhouse Amsterdam – Welkom bij Vlees & Co Amsterdam, hét vleesrestaurant van Amsterdam-Noord met ook heerlijke vega en vegan opties.

In ons nieuwste restaurant met een fantastisch groot terras op het water kan je in een fijne ambiance genieten van mooie steaks. Onze chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen heeft het vlees een perfecte marmering en unieke ongeëvenaarde smaak.

 

Steak Amsterdam

Op onze menukaart staan verschillende vleesrassen, zoals Creekstone Black Angus, Weiderund en Hilton. Van ieder kiezen wij de beste delen, met als pronkstuk het originele Japanse Wagyu vlees. Naast de kaart hebben wij ook een wisselend Dry Aged assortiment. Vraag ons naar het actuele aanbod.

Een keertje geen vlees of ben je vegetarisch? Wij serveren ook geweldige vega en vegan gerechten.

 

amsterdam_feature_img1 (1) (1) (1)

& CO

DSC08039-2

Steakhouse Amsterdam

Allerbeste vlees

Vlees & Co Amsterdam is dé plek voor een heerlijk diner in een fijne sfeer. Wij zijn van mening dat wanneer je kiest om vlees te eten, dit een topervaring moet zijn. Onze prime steaks zijn dan ook van hoge kwaliteit. Kom uitgebreid dineren en maak kennis met de geweldige smaken van de meest bijzondere vleesrassen.

Dry aged

Dry aging is the maturing of meat with the right temperature, humidity and air circulation. This process ensures an even more intense taste of your meat because the moisture percentage in the meat drops by up to 30%.

For example, go for the Ribeye or the Côte de Boeuf or ask us for the current offer to taste the difference.

View our menu below and be surprised by the colorful dishes and the very best meat.

 

Restaurant Amsterdam 

 

Vlees & Co Amsterdam staat bekend om het beste restaurant van Amsterdam. We serveren gerechten waar je niet alleen blij van wordt, maar ze zijn ook voedzaam, duurzaam en vullend. Kom gerust bij ons eten want alles wat je bij ons eet en drinkt is met zorg gekozen uit de beste bronnen!

 

Steak Eten Amsterdam

In Amsterdam hebben bijna alle cafés en restaurants steaks op hun menu staan. Je zult echter niet overal de ideale, heerlijke steak vinden waarvan de oude mensen het recept stiekem kennen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, Vlees & Co Amsterdam is dé plek om te genieten van een heerlijke steak in Amsterdam een prettige sfeer.

groepen

Bij ons kun je ook terecht als je iets wilt vieren in een besloten kring of een unieke locatie zoekt voor een bedrijfsfeest of zakelijk diner. Eventueel openen wij onze deuren voor je op de dagen dat wij gesloten zijn.

Bel, mail of kom gezellig langs. Wij staan voor je klaar en kijken ernaar uit om jouw ideeën en wensen te verwezenlijken.

&

Events

Op dit moment hebben wij geen evenementen op de planning staan.

 

Hopelijk snel weer!

Ⓒ 2022 VLEES & CO ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN