Reserveren bij Vlees & Co

Wilt u reserveren? Vul dan het formulier hieronder in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terug mailen met een bevestiging.​​​

​Is er op het door u gekozen tijdstip geen plek meer? Bel ons dan op 026 702 40 10 (na 14:30 uur) en we kijken samen met u naar de beste mogelijkheid!​​​ ​Mailen kan natuurlijk ook naar info@vleesenco.nl

Wilt u voor vandaag reserveren, dan verzoeken wij u om ons (na 14:30 uur) te bellen op nummer 026 702 40 10.
Heeft u allergieën of specifieke wensen? Laat het ons weten! ​

Voor gezelschappen groter dan 20 personen kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Voor bedrijven is het ook mogelijk op factuur bij ons te eten. Meld dit aub bij uw reservering en neem een visitekaartje mee tijdens het diner.

Reserveren in de Corona-tijd

​Vanwege het coronavirus is reserveren op dit moment verplicht! Onderaan het reserveringsformulier moet u verklaren dat u geen gezondheidsklachten heeft m.b.t. het coronavirus. Dit gaat naar aanleiding van de check op deze pagina. Als u akkoord gaat met deze verklaring, gaat u dus akkoord met de uitspraken op die pagina.

Voor reserveringen met aanvang tussen 16:30 en 18:30 is de tafel 2 uur beschikbaar vanaf de gereserveerde tijd. Hierdoor kunnen wij onze reserveringen beter inplannen en hebben wij de mogelijkheid om nog meer mensen blij te maken met een tafel. Alvast bedankt voor uw begrip.

Mocht u verder nog vragen hebben over onze maatregelen kunt u altijd contact met ons opnemen.​

​​

Reserveer een tafel
Contactgegevens
Voorwaarden

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 17:00 uur

Over Vlees & CO

Vlees & CO, het enige echte steakhouse van Arnhem. Geniet van het beste vlees, unieke bieren, wijnen en de bijzonder sfeervolle ambiance.

Contact