World Steak Challenge

Op 13 en 14 september zijn wij bij Vlees & Co Amsterdam host van de World Steak Challenge!
Dit grote internationale evenement is dit jaar voor het eerst in Nederland en dus bij ons in Amsterdam! Tijdens dit evenement worden er ruim 400 verschillende steaks geproefd en beoordeeld op verschillende aspecten zoals smaak, malsheid, en aroma.

 

Er zijn vier verschillende categorieën: Fillet, Ribeye, Sirloin en Wagyu. Per categorie worden de winnaars gekozen per regio; Azië, Europa, Noord Amerika, Oceanië en Zuid Amerika.

 

De steak met de hoogste algehele score krijgt de titel “World’s Best Steak” en de leverancier van deze steak krijgt de titel “World’s Best Steak Producer”!

 

De steaks worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury bestaande uit verschillende experts in verschillende vakgebieden. Denk aan bekende chefs, food critics, journalisten en meer.

Ook jij kan hier deel van uitmaken! Lees hieronder hoe! Uit alle inzendingen kiezen wij één winnaar die met een tweede persoon deel mogen nemen in de jury op woensdag 13 september.

 

Criteria:

* Bestel een van de steaks uit de categorie “Exceptional ft. World Steak Challenge” van onze nieuwe kaart.
In aanmerking komende steaks: 
– Stone Axe Wagyu Rump Steak
– Japans Wagyu A4 Entrecôte
– Luma Beef Ribeye
* Vul je gegevens in het formulier hieronder in, samen met een motivatie waarom jij geschikt zou zijn als jurylid voor de World Steak Challenge!
* Voeg een foto toe van jouw kassabon, zodat we kunnen zien dat je één van de steaks hebt gegeten die in aanmerking komen.

Albert Molhof 1

1031 JK Amsterdam

020 78 68 922
amsterdam@vleesenco.nl

 

Nieuweplein 22a

6811 KR Arnhem

026 70 24 010
arnhem@vleesenco.nl

Kelfkensbos 32

6511 TB Nijmegen

024 20 68 973
nijmegen@vleesenco.nl

Ⓒ 2023 VLEES & CO ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN