VLEES & CO
NIJMEGEn

Vlees en Co, Nijmeegs enige echte steakhouse!
Onze chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen heeft het vlees een perfecte marmering en een unieke ongeëvenaarde smaak. Dit gecombineerd met het grillen op de juiste temperatuur op onze zelf ontworpen houtskoolgrill zorgt voor waardering bij onze gasten. Geen vleesliefhebber? Wij zorgen altijd dat wij een aantrekkelijk vegetarisch aanbod hebben.

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren?
Klik dan op de knop hieronder om naar de reserveringspagina te gaan en uw reservering te plaatsen.

MENU

Bekijk hier onze actuele menukaart.

Wij wisselen minstens vier keer per jaar onze kaart samen met de seizoenen om jullie te blijven verrassen met onze heerlijke gerechten en fantastische smaken!
Wij voeren verschillende vleesrassen, van ieder kiezen wij de beste delen.
Ons paradepaardje is het originele Japanse Wagyu vlees dat wij exclusief in Nijmegen voeren.
Daarnaast zijn de smaken van het Black Angus rund van de Creekstone farm USA en Ocean Beef uit Nieuw Zeeland ongeëvenaard.
Ook hebben wij een wisselend Dry Aged assortiment.

Bij ons vindt u het grootste assortiment topklasse steaks van Nijmegen en omstreken!

OVeR VLEES & CO

Vlees & Co bestaat sinds 2015 in Arnhem en is ontstaan vanuit de behoefte om het allerbeste vlees toegankelijk te maken voor een grote groep liefhebbers. De constante kwaliteit van ons vlees in combinatie met vakkundig personeel en een luxueuze ambiance maakt Vlees & Co een steakhouse “2.0”. Sinds september 2020 hebben wij onze deuren ook in Nijmegen geopend!

Bezoek ook onze

andere restaurants